Luin eräästä toisesta blogista että "toivottavasti sanna ei avaa suutaan niin, tai perusta tuollaista vilkkaaseen vuoropuheluun perustuvaa blogia, jossa alustus muuttuu lähes päivittäi.." 

Suuni olen avannut luultavasti turhankin usein ja blogikin on jo perustettu..mitä tulee tähän että alustuskin muuttuu lähs päviittäin..ööh, ensinnäkin tämä kyseinen lukija on vieraillut täällä sitten varmaan "liki päivittäin" koska kyllä, aluksi parina päivänä tämä kyllä vaihtui kun pikkuhiljaa sain blogia oman näköiseksi, mutta sitten se on ja pysynyt..että sellaista, kiitos vain sinulle joka varmasti tunnistat itsesi ja luet varmasti tämänkin , että palaat tänne aina uudelleen =)

Ja siihen , että ei ole kesksustelua..onhan se harmi, olisihan se mukava jos ihmiset kommentisivat myös jotain tänne käydessään, mutta tilastoista täällä näkee että kyllä lukijoita on silti..voisit vaikka itse aloittaa keskustelun jos haluat =) Ei kaikki ihmiset saa välttämättä aikaiseksi älytöntä kinaa, blogista kuitenkin saa lukea ihmisen mietteitä..

Mutta tosiaan, jos jollekin tulee kysymyksiä, kommentoitavaa tai muuta niin laittakaahan ihmeessä, kyllä maailmaan keskustelua mahtuu!!!!!!

Eilen oli mynämäellä puolueen puurojuhla. Mukava tapahtuma. Kansanedustajaehdokkaat saivat kaikki vuorollaan lyhyesti esitellä itsensä ja sitten siellä istuskeltiin ja keskusteltiin niin politiikasta kuin ihan kaikesta muustakin. Uusia tuttavuuksia tuli ja pääsipä siinä jalallakin koriasti heittelmään =) Joulupukkikin vieraili ja on se kumma että niin se vaan saa vielä vanhemmatkin henkilöt iloiseksi kun vanha kuuraparta kera retrotontun tulee ovesta sisään.. Ja arpajaiset, ne ne vasta yhdistää..jos muuten ei olla pöytäserueen kanssa juteltu niin annas olla kun alkaa arpajaiset niin johan aletaan jutella numeroista. väreistä, katkeroitumaan toisten palkinoista ja pitämään oman pöydän puolia =)

 

Tänään on kalannin koulun salissa "sisäleikkipuisto" mikä on niin ihana valon pilkahdus tällaiseen syksyiseen keliin ja pieneen kaupunkiin jossa ei oikein näitä sisätilaharrastemahdollisuuksia  juurikaan ole pienille lapsosille. Mielenkiinnolla ja kovalla innolla mennään näiden 1-ja 2-vuotiaidemme kanssa sinne =)