Valtusto istui seminaarissa maanantaina. Kaupunkimme tila on hyvin huolestuttava. Rahaa menee enemmän kuin tulee, ja reilusti, velkamäärä kasvaa..

Nyt on pakko pystyä tekemään (taas) ratkaisuja että miten saadaan säästettyä kaupunkimme. Paljon ehdotuksia on, mutta kuten aina, on joku vastaan. En tiedä paljonko näitä voi julkisuuteen kertoa vielä,siksi en mainitse erityisesti vielä näitä yksityiskohtia mistä keskustellaan..

Tämä yksi asia mikä on jo lehdissä kirjoitettu ja mistä on tullut paljon keskutelua, on se, että jos täytyy alkaa karsia suurissa määrin terveyspaleluita, tukia ja sosiaalitoimia, niin samaan syssyyn ei voida antaa satoja tuhansia yhden lajin harrastajille, ja tässä tarkoitan nyt sitä jalkapallon nurmikenttää. Jos minun tekstini lehdestä luki, en ollut "jyrkästi" sitä vastaan niinkuin vastakirjoituksessa oli. Vaikka en olisi pesäpalloilija, en silti olisi  hyväksynyt ko.asiaa. Niin. Kummasti tämä asia on nyt henkilöitynyt pelkästään minuun vaikka en ole todellakaan ainoa vastustaja, ehkä tällä haavaa suurisuisin..seison joka sanan takana mitä olen sanonut, mutta en minä yksin voi mitään päättää. Jahka kaupungin talousarviokokous nuijitaan, nähdään, mitä mieltä enemmistö on ja sen mukaan mennään.