Tällaisen sanan sain tänään kuulla usein. Niin usein etten muista koska olisin kuullut tämän sanan yhtä monta kertaa saman päivän aikana, eri ihmisiltä. Voi sitä tunnetta, mikä tulee erinlaisista kiitoksista, siitä kun kiitetään suoraan, tai tekojen kautta.

Kiitokset tulivat vieläpä asioista, jotka tiesin itsekin tehneeni oikein ja jotka voin vakuuttaa tehneeni täydestä sydämestäni oikein, ainakin mielestäni oikein, tehneenä.

Oli ihmisiä joiden kanssa en ole ollut juuri missään tekemisissä, muuta kuin välillisesti, ja nyt, tämän päivän jälkeen, kuilu on kadonnut, sen päälle tuli silta jonka kautta on toisen luokse helppo mennä.

Sitten oli hyvinkin läheinen ihminen joka on ennenkin kiittänyt, mutta nyt se tuli jotenkin niin adiosti ettei ollut epäilystäkään asiasta ..

Siis tänään oli kaikesta huolimatta hyvä päivä. Parempi kuin eilen mutta mitä huominen tuo tullessaan..? Rakkaat lapseni ovat tervehtymään päin, ehkäpä huomenna pääsemme painimaan ja leipomaan ja pulkkailemaan ja pusuttelemaan ja ja ja..vaihtoehtoja on niiiiin monta.

 

kiitos omille vanhemmilleni ja appivanhemmilleni, jotka hoitavat lapsiamme jotta saan osallistua erinäisiin kokouksiin. Tänäänkin omat vanhempani istuivat meillä töittensä päätteeksi vielä kymmeneen asti illalla kun kokouksemme kesti. Se on KIITOKSEN arvoinen juttu, ja kiitinkin heitä suoraan. Pieni sana, iso tarkoitus ja asia.