Kyllä oli pitkä ja intensiivinen kokous eilen. 7,5 tuntia.

Äänestyksiä tuli hurjasti ja suurin osa kaupunginhallituksen esityksen mukaisesti tuli hyväksyttyä.

Demokratia se sitten on mikä toimii ku kerran enemmistö niin päättää, mutta yhtä asiaa en käsittänyt(tai oikeastaan kahta..), enkä käsitä edelleenkään.

Tämä käsittämätön asia oli se, että valtuustossa tuli esille aloitteita läpi käydessämme, että yksi aloite oli ymmärretty väärin. Aloitteen tekijä ei ollut tarkoittanut asiaa, mikä oltiin käsitelty.

Kyse oli siis eräästä kadunpätkästä, ja siitä, että se on vaarallinen sillä siinä ei ole päällystettä ja siksi ihmsiet, varsinkin lapset ja vanhukset joiden on vaikea kulkea hiekalla, käyttävät ajorataa, ja ovat siis täten autoilijoiden tiellä. Kuitenkin oli sitten hallituksessa käsitelty väärä kohtaa tiessä. Tällainen asia tietysti pitäisi ehdottomasti palauttaa yksimielisesti takaisin käsiteltäväksi kun on kerran käsitelty asiaa josta kukaan ei ole aloitetta tehnyt.Mutta arvatkaahan kuinka kävi..äänestettiin ja aloitetta EI PALAUTETTU vaikka kaikki valtuutetut kuulivat aloitteen tekijältä että oli käsitelty väärää paikkaa..(????)

Toinen asia jota en politiikassa ymmärrä, mutta olen huomannut sen olevan aika yleistä, valitettavatsi..

Jotkut valtuutetut äänestävät jonkin asian puolesta tai vastaan, vaikka itse ovat eri mieltä. Esim että minä olin ja olen sitä mieltä, että hiun kunnallistekniikka PITI hyväksyä.Mutta olisinkin äänestänyt asiaa vastaan ihan vaan siksi kun tiedän että se menee läpi ilman minun "JAA" ääntänikin, jotta kuntalaiset ja äänestäjät saisivat (luulla) tiettää minun olleen toista mieltä..

Näin tapahtui esim kun tuotiin valtuustoon uudelleen esitettäväksi 265 tuhatta jalkapallon keinonurmea varten. Kuulin parin henkilön, jotka äänestivät sen puolesta, että raha olisi palautettu, että "olipa hyvä että ei mennyt läpi" ..SIIS WOOOOT? Saatiin muutama ystävä pidettyä kun äänestin näin??? En ihmettele tällä logiikalla sitä, että välillä puheet ja äänestykset menevät ristiin..

Itse edelleen vastustin sitä, kaupungin taloudellinen tilanne huomioon ottaen ja se, että ei ole tehty mitään yhteistyötä mudien kentän käyttäjien kanssa siitä, mihin ne muut kentän käyttäjät sitten menisivät. Toivoisin kyllä, että tallainen tuleisi Uuteenkaupunkiin jossain vaiheessa, kunhan talous sen kestää, ja on oikeasti SUUNNITELMA!