Mulla oli kirjoitettuna valmiina jo siitä kuinka kivat bileet oli eilen ja kuinka ihania uusia ystäviä tuli ja kuinka joidenkin kanssa synkkaa ja joidenkin ei ja että oikeesti oli kivaa ja kiitos niistä jne jne blaa blaa kunnes käväisin uutissivulla ja pam:

TAAS ON TURHAAN(!) KAKSI LASTA KUOLLEET!!!!!!!

Mikä kertakaikkisen korkeampi voima antaa ihmisille oikeuden alkaa päättämään toisten ihmisten kuolemasta. Miksi se kohdistuu niin usein omiin läheisiin, omiin lapsiin.. Miksi ihmeessä kukaan haluaa aiheuttaa kenellekään niin suurta tuskaa ja surua, minkä teko aiheuttaa sekä sekä tekijän omille omaisille (esim vanhemmat, muut sisarukset jne) saatikka uhrien omaisille. Jos on pakko, tappakoot kukin itsensä, mutta jos toiset haluavat elää niin annetaan niiden piruvie elää!

Mikä ihmisiin on mennyt!!

Okei, he ovat sairaita. Mutta onko yhteiskunnassamme nyt joku hemmetin dinosauruksen mentävä porsaanaukko jotta tällaista pääsee tapahtumaan. Kuten tästäkin huomaamme, tappamisia ei lopeteta sillä että ampuma-aselakia kiristetään kun keinoja on vaikka mitä. Ennenkuin aletaan miettiä millä saadaan ne tekovehkeet poistettua, olisi ajateltava mitä pitäisi tehdä jotta kukaan ei joutuisi ajattelemaan sellaisia ajatuksia kuin että "koska ja millä minä.."

Liian läheisen ihmisen päihde-mielenterveys- tai muuhun tämäntyyppiseen sairauteen saattaa olla vaikea puuttua, jolloinka tarpeeksi koulutettu ammattilainen on isossa osassa jos huomaa jotain epäilyttävää.

Paljon törmää lakipykäläongelmiin ku kysyy että miksei niille ja niille asioille olla voitu tehdä mitään. Erilaiset lait, jopa vähän päällekkäiset lait aiheutatavat että jos esimerkiksi amamttilainen huomaa jonkun mahdollisen ongelman, niin asiaan ei voida puuttua jonkin toisen lain takia.

Odotan innolla että pääsen opiskeluissani eteenpäin ja pääsen sisälle enemmän näihin sosiaalisen puolen lakipykäliin.