Nimittäin ottaa itseään niskasta kiinni ja  kirjoittaa..

Usein on ollut mielessä että kirjoitan tänne mutta joko aika on mennyt niin ettei ole ehtinyt ja sitten niin ettei ole yksinkertaisetsi jaksanut. On tässä muutoksen tuulia kaikintavoin, eikä vähiten siksi että eilen tuli puhelinsoitto että tervetuloa uutta amattitutkintoa tavoittelemaan :)

No niin, mutta se ei ollut kirjoitukseni perimmäinen syy vaan se mistä on jo kirjoitettu paikallisessa sanomalehdessä, muutamassa muussa blogissa ja keskusteltu siellä täällä kaupunkia erinäisissä kuppikunnissa ja haluan nyt oikaista asioita joissa omakin nimeni on tullut usein esille..

Paikallisessa lehdessähän oli kirjoitus siitä kuinka "paheksumme" Java Valkosen aloitetta jne... ja alla monien muiden lisäksi myös vasemmistoliiton valtuustoryhmä johon siis itsekin kuulun. Oikaisuna siis tosiaan se, että minä sain itse tietää tästä asiasta vasta kun Java soitti minulle torstai aamupäivällä ja kertoi että sellainen "juttu" sanomissa on, ja siltä seisomalta sen menin lukemaan. (Ja huom, puhumme kyllä aika ajoin puhelimessa muutoinkin eli ei ollut mikään "s****na sinäkin"-tyylinen puhelu!)

Mielestäni valtuustossa esitellään aika ajoin MINUN MIELESTÄNI "turhia" aloitteita, tai siis sellaisia, joita en ymmärrä miksi joku sellaista esittää, eli olen niistä toista mieltä kuin aloitteen tekijä. Mutta millään muotoa en yksittäisenä maan tallaajana voi alkaa arvostella että mikä aloite ja kenen tekemä on yhtään toista arvokkaampi. Tämän kyseisen aloitteen tehneen henkilön tekemät aloitteet ovat omanalaisia, mutta ei kai se tarkoita että pitäisi alkaa hänen, tai kenenkään muunkaan aloitteita tai aloitekykyä arvostelemaan, etenkään noin laajasti. Eli vaikka minulta olisi kysytty, en olisi laittanut nimeäni.

Kävin "käskystä" lukemassa blogeja joissa tästä oli juttua. Siellä oli myös joku nimetön valtuustossa istuva joka ryhmäkurin tmv. takia ei voi olla omaa mieltään tai muuta ja on aikeissa jättäytyä pois kaupungin luottamustoimista. Tämä ei ollut yllättävää luettavaa, vaan tämänlaista on ollut ilmassa jo jonkin aikaa.

Mutta, tämä oikaisuna, pitänee tässä alkaa silloin tällöin taas omia mielipiteitäni kirjoittelemaan, tiedä sitten lukeeko niitä kukaan mutta joskus vaan kiukuttaa tai hymyilyttää niin paljon että asioita on kiva jakaa, ja jäähän en sitten itselle tänne muistoksi :)