Kiukuttaa, suututtaa, harmittaa, sydämeen sattuu ajatella kuinka pienin rangaisutksin pääsee lasten hyväksikäytöstä.

Tänään Mtv3:n sivulla oli juttu jossa 51-vuotias mies oli saanut 3 vuotta vankeutta ja 15 000 euron korvausmaksun uhrille siitä,että oli käyttänyt läheistä pientä lasta hyväkseen..teot olivat alkaneet 1 vuotiaana ja loppuneet kun lapsi oli 3 v.

Siinäkö on pienen, vasta elämää opettelevan lapsen arvo, 3 vuotta vankeutta, 15 000n euroa..ja jos tekijä on ensi kertalainen, hän saattaa jo puolentoista vuoden päästä olla taas vapaana ja nauttia muistoista joita sai tuon pienokaisen kanssa..

Tämä pieni lapsi on taatusti saanut tästä traumoja itselleen. Hän ei välttämättä edes muista isompana konkreettisia asioita tuosta, mutta alitajuntaan on piirtynyt kuvia. Kuvia, jotka saattavat nousta eteen kun on hänellä itsellään edessä parisuhteen, rakastamisen ja ehkä lapsien hankinnan aika.

Huonossa lykyssä hänelle on jäänyt selkeät muistot sekä jäätävä viha tekijää kohtaan, ja hän menee ja tappaa tämän kyseisen aikuisen jossain vaiheessa vihan vallassa, ja istuu siitä taas itse pitkän pätkän"linnassa". Eli täten uhrista tulee syyllinen.

Tämä tulevaisuuden kuva siis vain omaa spekulaatiota. Tällaiset lapsien hyväksikäyttötapausket ovat järkyttävyydeltään sellaista luokkaa että en kertakaikkiaan VOI käsittää miten näille ei vaadita suurempia rangaistuksia!! Näitä kun tulee jatkuvasti tietoon, ja välillä, liian usein, tekijä on jopa oma isä tai äiti.

Tiedän että kun nämä henkilöt joutuvaa vankeuteen, he ovat siellääkin ihan pohjasakkaa ja se istuttu 3 vuottakin tuntuu varmasti pidemmältä. Mutta miksi pitäisikään olla nautinnollista mukavaa lomaa, siellähän istutaan tuomiota, rangaistusta!!

Kovemmat tuomiot pedolifiliasta ja kuvat valtakunnan lehtiin!!

Tiedostan kyllä myös sen että tällaisten henkilöiden rekisteriin jää tieto ja että heidän elämä on vaikeaa muutenkin ilman pidempää vankeutta tai kuvaa lehdessä. Nämä hyväksikäytetyt lapset kantavat kuitenkin myös leimaa sisällään, leimaa, joihin he ovat itse olleet täysin syyntakeettomia. Leimaa jota kukaan ulkopuolinen ei välttämättä näe, mutta se siellä sisällä on, koko loppuelämän. Miksi pitäisi yhtää sääliä tai ymmärtää sellaista ihmistä joka pystyy esimerkiksi suoranaiseen yhdyntään VAUVAN KANSSA!

Aikuinen ihminen tietää mihin kohtaan raja tulee kun "lapsen kanssa leikitään", joten he ovat asiasta vastuussa.