Vaalit lähenee ja tilaisuuksia satelee, mukava, molemmat asiat :)

Suuremmista tilaisuuksista mainittakoot SAK:n soppatykkitilaisuus Ukin torilla, jaettiin ilmapalloja ja saatiin pienet puheenvuorot pitää mikrofonin kauttakin. Ilma suosi ja ihmisiä oli ihan ok:sti liikkeellä.

Sitten oltiin vasemmistoliiton yhteisellä kiertueella, Salon kauppakeskuksessa tarjottiin pullakahvit ja juttuseuraa, Loimaalla juttuseuran lisäksi oli tarjolla hernekeittoa ja Uudessakaupungissa taas pullakahvit. Ukissa oli positiivinen yllätys kun porukkaa oli yli puolet suunnitellusta tarjoilumäärästä, ihan mahtava huomata että Ukissakin kiinnostus politiikkaan on kasvamassa, ainakin näin meidän kannaltamme. Täältä Paavo Arhinmäen johdolla porukka suuntasi vielä Turkuun, sen kaupungin jouduin jättämään väliin. Tuli kokemusta, keskustelua ja kavereita, eli siis onnistunut kiertue!

Tänään tulllaan Laitila tv:stä tekemään haastattelu..se vähä jänskättää kun ei ole tuota tv-kokemusta omien kotivideoiden lisäksi juuri lainkaan mutta eiköhän tuokin vaan vahvista ja kyllähän jos kansanedustajaksi pääsee niin pitää pystyä tuollaisetkin handlaamaan :)

Eilen tuli kutsu Vakka-opiston vaalipaneeliin 6.4, ja kyllähän toki kutsun vastaanotin, tuoli mulle on varattu sieltä pöydän takaa :)

ensi viikon tiistaina eli 29.3 on nyt sitten tulossa se työoikeusilta mistä olen jutellut ennenkin. Eli 17.30-20 on varattu laitilan kaupungintalon kahvio meille. Paikalla minä ja ns asiantuntijana kysymyksiin vastailee tuolla vasemmistoliiton Annika Lapintie joka siis on varatuomari koulutukseltaan ja tämän tyyppisten aisoiden kanssa ollut tekemisissä enne kansanedustajuuttaan.

 

2.4. on Uudessakaupungissa oma toritilaisuuteni ja paikalle olen saanut leppoisan lauluntekijä/laulajan Mikko Perkoilan joka tarjoaa lapsille ja aikuisille viihdykettä :)