Kovasti ihmetyttää kun jotkut puolueet ovat jopa nostaneet vaaliteemoikseen että ihmisten pitää saada tehdä lyennettyä työviikkoa. Tottakai pitää.

Sitähän voi tehdä ihan tälläkin hetkellä. Ei varmasti joka työpaikka tarjoa mahdollisuutta mutta kyllä se on mahdollista. Tokihan se vähentää sitten sitä tuloa, eikä sitten auta narista, mutta se ON mahdollista.

Luin eräästä lapsiperheille suunnatusta lehdestä stressaantuneen naisen elämästä joka oli halunnut elämästään kiireettömämpää ja stressivapaampaa ja oli lyhentänyt työviikkoaan päivällä ja oli sitä mieltä että se oli hyvä ratkaisu ja hänen aikansa oli sen arvoista että kannattaa ansaita sitten vähän vähemmän.

Mutta ei voida olettaa että ihmiset alkavat kaikki tehdä lyhyempiä työviikkoja ja päiviä ja valtion pitäisi taata joku osuus siihen vapaalle. Kyllä realisti täytyy olla.

Maailma on mahdollisuuksia täynnä kun niitä etsii.  Saattaa olla että joutuu joskus hakiessaan kaatua, mutta eikös sanontakin sano että "ei se ole voittaja joka ei koskaan kaadu, vaan se , joka nousee pystyyn kaaduttuaan"

(taas joku sitten kirjoittaa varmaan kuinka mä kirjoitan kauhean ruusuisetsi ja kaikkea, kuten silloin kun kerroin kuinka ammattiliitot toimivat, tai pitäisi toimia..)